Om

Helle Danum/Inge Andersen Jazz 

Kvinderne i denne musikalske konstellation spiller ørehængende jazz, altid leveret med stor passion og nærvær. Det er med sjæl og nerve, og lige fra hjertet når de kendte jazzklassikere bliver fortolket, og du bliver bl.a. henført til tiden omkring fyrre og halvtredserne, hvor denne swingende jazzstil var i højsædet, og som nu igen er blevet populær, både på spillesteder og private fester/arrangementer.

Repertoiret byder på sange med inspiration hentet fra sangere som Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Nat King Cole, Louis Armstrong m.fl.

Sangerinden Helle Danum har en smuk og varm jazzvokal, der som lytter drager dig ind i et vidunderligt jazzunivers af smukke toner og tekster der betyder noget……..
Hun kan fortælle historien så man “ikke er i tvivl”.

Pianisten Inge Andersen er en erfaren jazzpianist, og et velkendt navn i det danske jazzmiljø. Hun forsøger ikke at efterligne eller lyde som nogen, men har sin helt egen fortællende swingende stil.
Når Inge sætter sig ved et piano, så swinger musikken.

Helle Danum/Inge Andersen Jazz kan bookes som duo, trio, kvartet eller kvintet.
Musikken er velegnet til alle musikalske arrangementer, det være sig receptioner, den lille cafe eller store koncertsal, samt til private fødselsdage, bryllupper,- eller lige hvad du har brug for!